tomi...-najprv tvar-čo nemáš,zlatý rez,farba,povrch,čo sa ti zapáči,rovná ploška na osadenie,druh skaly,materiál,či je bežný alebo zriedkavý,aj na výmenu s priateľmi z inej lokality,každý ma iný vkus,ako bude vyzerať asi po očistení,čo povedia v Libčanoch,blíži sa to ku japan čo obdivujem,zásoba na zimu,praskliny,udreté miesta,vyštiepené s tvaru,čo ak príde niekto s prívesom až z budejíc,so sto sa možno ľahšie vyberie ako z dvoch..............tiež keď zbieraš japan hubky u vás,nepozeráš,či je každá červavá v hore, len či je mladá,stará, plesnivá,znečistená...ostatné popozeráš doma

ak žena syčí,pohroz jej že ju vyfotí VBR a prilepí sem,tiež pomôže klavsmena pri zapojení do čistiacich prác,takto mi panelákoví obločnicovia, na záhradke nech si syčí ,príde samček,martin-kameň osadím,ak ma niečim zaujme,ak sa mi nepáči aj s podložkou,opravím ju alebo prerobím,ak nemám nápad odložím na miesto kde ju vidím často,dobre je vyfotiť a pozorovať v počítači a po čase to príde a ak nie,zvyčajne sa nájde dosť zadara potešených,ktorí drobné chyby necítia,možno sa mi výsledky vlastnej roboty nehnusia